Îți oferim un voucher de 500 euro*

Îl poți obține până la 19 octombrie, completând formularul

Aluterm Group prelucrează datele personale oferite prin completarea acestui formular pentru desfășurarea campaniei “Parkomatic – Expo Trafic 2018” și emiterea voucherului în valoare de 500 eur. În cazul refuzului de oferire a datelor personale, vă asumați riscul imposibilității de emitere a voucherului. Pentru mai multe informații cu privire la modalitatea de prelucrare a datelor și drepturile pe care le aveți, vă rugăm să consultați Regulamentul de desfășurare al campaniei și Politica de confidențialitate. 

Poți oricând să te răzgândești, printr-o simplă solicitare pe mail la adresa marketing@aluterm.ro sau prin selectarea opțiunii de dezabonare din cadrul mail-urilor pe care ți le vom trimite.

* Voucher-ul este decontabil la o comandă de soluții de management al parcărilor PARKOMATIC până la 01.05.2019. După completarea formularului, se va transmite pe adresa de e-mail voucher-ul în valoare de 500 euro. Voucherul se poate solicita completând formularul de mai sus, până la 19 octombrie 2018.

Testează plata contactless la Expo Trafic

18-19 octombrie 2018, standul Parkomatic, la Romexpo

Parkomatic este primul și singurul furnizor care oferă în România plata contactless pentru un loc de parcare. Plata se poate face cu cardul sau cu telefonul mobil. În cadrul evenimentului Expo Trafic (18-19 octombrie 2018) poți testa această tehnologie la standul nostru, Parkomatic, pavilionul C1. 

Parkomatic - Divizie Aluterm Group - Specialistii parcarilor automate! Contact - 0372 368 355 / office@parkomatic.ro
SOLICITA OFERTA!