Consultanță Gratuită

Credem în educarea pieţei şi soluţia perfectă pentru orice proiect, de aceea, oferim tuturor clienţilor noştri consultanţă gratuită!

Astfel, specialiştii noştri sunt gata să ofere oricând informaţii despre sistemele noastre de parcare, modalităţile de instalare şi utilizare, date tehnice şi nu numai.

În zilele 20-21 Octombrie 2016, ne găseşti şi la Romexpo, Pavilion 6, stand 201 în cadrul Târgului ExpoTrafic! Te aşteptam la stand-ul nostru pentru a discuta despre viitoarele proiecte pe care urmează să le implementezi şi să-ţi oferim tot sprijinul şi o cană de cafea din partea casei.

Datorită interesului acordat specialiştilor noştri în sisteme de parcare inteligente, programul nostru va fi destul de încărcat.

îţi recomandăm să îţi programezi o şedinţă de consultanţă folosind formularul de contact din josul paginii sau la numărul de telefon: 0372 368 355

Consultanţă pentru Hoteluri


Indiferent de mărimea hotelului, facilitatea parcării vehiculelor clienţilor este sinonimă cu “servicii de calitate”, de altfel esenţiale într-un sector extrem de competitiv.

Amplasarea unui sistem automatizat de parcare Parkomatic este o soluţie care permite valorificarea imediată a poziţiei hotelului, generând astfel beneficii financiare constante şi consistente.

Plata parcării poate reprezenta o sursă de venit suplimentar pentru orice hotel.

Sistemul inteligent de management al parcării de la Parkomatic poate fi integrat în sistemul de management hotelier, gândit pentru optimizarea locurilor de parcare pentru toate categoriile de clienţi: vizitatori, furnizori, angajaţi sau clienţi hotel, grupuri şi acces autocare sau VIP.

Sistemul permite şi stabilirea unor profiluri de plată diferenţiate, pentru oaspeţi sau pentru participanţii la o conferinţă.

Consultanta sisteme de parcare hoteluri
Consultanta sisteme de parcare publica

Consultanţă pentru Parcări Publice


În România, numărul de autovehicule a crescut rapid, în timp ce infrastructura a rămas, în linii mari, aceeaşi. Oraşele se confruntă cu o serie de probleme cunoscute, legate de gestionarea traficului şi a lipsei locurilor de parcare, în special în zonele centrale.

În sectorul de mobilitate urbană, parcările joacă un rol important pentru creşterea calităţii vieţii noastre, fie că este vorba de parcarea la locul de muncă, acasă, în centrul oraşului sau la periferie.

Sistemele de parcare On-Street utilizează parcometre stradale pentru a fructifica spaţiile de parcare amenajate în zonele laterale ale bulevardelor sau pieţelor urbane. Acestea nu necesită amplasarea de bariere.

Sistemele de parcare Off-Street cu bariera sunt destinate zonelor publice largi, recomandate pentru parcările cu control al accesului în care clientul intră folosind un tichet cu cod de bare.

Consultanţă pentru Spitale


Instalarea unui sistem de parcare permite valorificarea spaţiilor exterioare prin realizarea de încasări suplimentare.

Dincolo de aspectul financiar, avantajele instalării unui sistem de control acces sigur şi fiabil, indiferent dacă vorbim de un spital de stat sau unul privat, sunt aceleaşi: cerinţele de acces, securitate şi monitorizare a perimetrului spitalului.

Accesul controlat contribuie la asigurarea confortului pacienţilor, vizitatorilor şi personalului angajat. Iar în situaţii de urgenţă, accesul prioritar este critic.

Consultanta sisteme de parcare spitale

Înscrie-te pentru consultanță gratuită!

This post is also available in: Engleză

Parkomatic - Divizie Aluterm Group - Specialistii parcarilor automate! Contact - 0372 368 355 / office@parkomatic.ro
SOLICITA OFERTA!